joi, 7 noiembrie 2013

Floarea vietii

Floarea vietii poate fi gasita in toate religiile majore ale lumii. Contine modelele creatiei din „Marele Vid”. Totul a fost facut din gandul Creatorului.
Dupa crearea semintei vietii s-a continuat aceeasi miscare de vortex creand urmatoarea structura cunoscuta sub numele de Oul Vietii. Aceasta structura formeaza baza muzicii pentru ca distanta dintre sfere este identica cu distanta dintre tonuri si semitonuri in muzica. Este de asemenea identica cu structura celulara a celei de-a treia diviziune embrionice (prima celula se divide in doua, apoi in patru, apoi in opt). In acest fel, aceasta structura, pe masura ce se dezvolta ulterior, creeaza corpul uman si toate sistemele energetice, inclusiv cele folosite pentru a crea Merkaba. Daca continuam sa creem din ce in ce mai multe sfere vom sfarsi prin a crea structura numita floarea vietii.
The Flower of Life (click image for links to further images).  The Seed of Life (a component of the Flower of Life)
Floarea Vietii (stanga) si Samanta Vietii (dreapta).
Image:Egg-of-Life Stages.jpg
Floarea vietii contine un simbol secret creat prin desenul a 13 cercuri din floarea vietii. In acest mod se poate descoperi cel mai important si sacru model din univers. Aceasta este sursa a tot ceea ce exista, denumita fructul vietii. Contine 13 sisteme informationale. Fiecare explica un alt aspect al realitatii. Astfel, aceste sisteme pot sa ne dea acces la orice, pornind de la corpul uman, pana la galaxii. In primul sistem, de exemp;lu, este posibil sa creezi orice structura moleculara si orice structura celulara vie ce exista in univers. Pe scurt, orice creatura vie.
Cea mai comuna forma a floarei vietii este modelul hexagonal (unde centrul fiecarui cerc este pe circumferinta a 6 cercuri inconjuratoare, cu acelasi diamnetru) format din 19 cercuri complete si 36 de arce circulare partiale inconjurate de un cerc mare.
Samanta vietii este formata din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formand un model de cercuri si lentile ce functioneaza ca si componenta de baza a desenului floarei vietii.
Templul lui Osiris din Abydos, Egipt, contine cel mai vechi exemplu cunoscut. Este sapat in granit si poate reprezenta Ochiul lui Ra, un simbol al autoritatii faraonului.
Alte exemple pot fi gasite in arta feniciana, asiriana, indiana, asiatica, a orientului mijlociu si medievala.
[folturkey.jpg]
Floarea vietii – Turcia
[folamritsar1.jpg]
Floarea vietii- Amistar, India
[folamritsar2.jpg]    [folamritsar3.jpg]

Floarea vietii- Amistar, India (detaliu)

    Image:Flower-of-Life da-Vinci 02.jpg
Leonardo da Vinci a studiat forma Floarei Vietii si proprietatile sale matematice. El insusi a desenat Floarea Vietii si componentele sale din interior, precum Samanta Vietii. A desenat figuri geometrice reprezentand forme precum solidele platonice, o sfera, un tor, etc., si a folosit de asemenea proportia de aur a lui Pi; toate care sunt derivate din desenul Floarei Vietii.
Floarea Vietii construita din sfere intersectate inloc de cercuri.
Cerc in Lanuri aratand o variatiune a floarei vietii.
Acolo unde matematica, geometria si spiritualitatea se intalnesc
Forma Floarei Vietii contine o forma secreta cunoscuta ca fructul vietii, format din 13 sfere ce contin multe legi matematice si geometrice. Aceste legi reprezinta intregul univers. Daruind Floarea Vietii cuiva este ca si cum le-ai da intregul univers intr-o singura bijuterie.
Floarea Vietii poate fi gasita in toate religiile majore din lume. In Egipt, sursa tuturor religiilor monoteistice, Floarea Vietii poate fi gasita in vechiul templu din Abydos. In Israel, poate fi gasita in sinagogile vechi din Galilea si Mesada.
Oamennii au raportat schimbari fizice si psihologice dupa purtarea acestui pandantiv – batai de inima mai rapide, vise profetice, sfarsitul iluziilor, perceperea realitatii asa cum este si eliberarea de vechi temeri si frici.
Floarea Vietii este una dintre cele mai puternice forme geometrice sacre!
Pandantivul floarei vietii este extraordinar pentru vindecare si regenerare, te ajuta in conectarea cu sinele superior, ajuta la repararea ADN-ului, fiind un simbol de protectie si incarcare energetica.
Cred ca simbolul complet al vechii Flori a Vietii este un instrument interdimensional, un portal, o poarta stelara, o fereastra catre ceva ce noi numim campiile spatiului. Floarea Vietii originala (descoperita pe mai multi stalpi din “Osireion” la Abydos in Egipt)  este incompleta pentru ca ea contine numai primul strat din cele trei (imaginea 1 si 2).

[FOLcarvedwall.jpg]
1. Floarea Vietii imprimata pe un zid al templului



Templul lui  Osiris din Abydos, Egipt.

[FOL-Abydos.jpg]
2. Floarea Vietii imprimata in piarta la Templul lui Osiris din Abydos, Egipt.
Floarea Vietii completa are si celelalte doua straturi, care o transforma intr-o forma tridimensionala (imaginea 3). Daca va relaxati (stati la aproximativ 90 cm de ecran) si lasati Floarea sa iasa incet incet din focus, aceasta se va deschide. Incercati sa nu va concentrati intr-un punct, ci pur si simplu priviti, luati Floarea ca un intreg. Puteti resimti  o durere de cap si intepaturi la nivelul ochilor, insa aceste simpltome vor disparea rapid. Noi nu vedem cu ochii ci doar prin intermediul lor. Lasati-va mintea libera, nu va luptati cu ea.
3. Floarea Vietii cu cele doua straturi adaugate
Ceea ce se vede este o creatura reptiliana. Aceasta este foarte infricosatoare si are o aparenta amenintatoare, dar va asigur ca nu va poate face nici un rau. Stiu ca suna nebuneste dar este adevarat si foarte adevarat. Dupa ce va obisnuiti cu interactiunile cu reptilienii, puteti trece la urmatoarea entitate. Pentru a interactiona cu cea de-a doua fiinta, trebuie sa rotiti floarea 30 de grade si sa repetati pasii.
[folbeijing.jpg] 
[folbeijing2.jpg]
Floarea Vietii- Beijing, China
Cea de-a doua fiinta este dragonul chinezesc (cainele Fu). Aceasta creatura este si mai infricosatoare decat prima, asa ca fiti pregatiti. Din nou, aceasta creatura nu va poate face rau in nici un mod. Aceste entitati sunt cumva suspendate in animatie. Sunt reale dar nu se pot misca. Stiu ca in masonerie prima entitate este numita “Omul khaibit”. Aveti nevoie sa fiti initiati pana la cel de-al zecelea grad pentru a fi constienti de omul  khaibit. Ca parte a initierii al cel de-al zecelea grad, omul khaibit este chemat in fata ta. Eu nu sunt mason dar tatal neu a fost mason timp de peste 40 de ani. El a trecut prin cel de-al zecelea grad. cand am facut aceasta descoperire si am desenat floarea completa, traiam la Edinburgh. I-am telefonat tatalui meu ce locuia in  Kirkwall pe insula Orkney, si cand i-am spus ce am vazut, nu a putut sa creada ce ii spun. Mi-a spus ca singurul mod prin care as putea sa stiu ceea ce ii spun ar fi fost acela de a parcurge cel de-al zecelea grad. In mod evident, nu sunt mason si nu am trecut prin gradul al zecelea, asa ca incepand cu acea zi, tatal meu mi-a povestit tot ceea ce stie despre masoni. Mi-a mai spus si ca bunica lui i-a povestit, atunci cand avea 16 ani, ca unul dintre copii lui va descoperi ceva ce va impacta intreaga lume. Acum este convins ca Floarea completa este aceasta descoperire.
Floarea completa contine copacul vietii din kabbalah, fructul, oul si samanta vietii (imaginile 4 si 5).

4. Copacul Vietii din kabbalah, derivat din Floarea Vietii


5. Copacul Vietii din kabbalah, derivat din Floarea Vietii

Floarea completa contine si cubul lui Metatron tridimensional (imaginea 6), ce contine toate solidele platonice (imaginea 7).

Nu doar fundatia vietii ci fundatia creatiei insasi.

6. Cubul lui Metatron
7. Solidele Platonice
S-a descoperit acest simbol pe un mormant templier (imaginea 9) descoperit in interiorul Catedralei St Magnus din Kirkwall, Orkney (imaginea 8).
8. Catedrala St Magnus din Kirkwall
9. Piatra de mormant a cavalerului templier din catedrala St Magnus din Kirkwall
Cred ca acest simbol este reprezentarea oului vietii (imaginea 10), care este cea de-a doua rotatie a primului strat al Florii Vietii complete (imaginea 11).
     

10. Oul Vietii (sus)

11. A doua rotatie a primului strat a Florii Vietii complete (jos)

M-am nascut, am crescut si traiesc acum, din nou, la Kirkwall. Niciodata nu am fost invatat la scoala ca a fost vreun cavaler templier care a fost sau a venit la Orkney. Din nu stiu ce motiv, Floarea Vietii generata de calculator (imaginea 13), nu functioneaza la contemplatie. Contine toate simbolurile sacre masonice.
12. Originea G-ului masoneriei
13.  O versiune generata pe calculator a Florii Vietii complete
Cred ca toate alfabetele antice sunt originare din Floarea Vietii completa.


cele 2 imagini de deasupra: alfabetul runic “elder futhark” suprapus peste Floarea Vietii completa.


cele doua imagini de deasupra: alfabetul vechi fenician suprapus pesteFloarea Vietii completa.
Cateva simboluri magice si alchimice se gasesc in Floare.

Mi s-a parut necesr sa adaug aceasta poza pentru a recunoaste modelul (imaginea 14).
14. Modelul pielii unui sarpe.
Floarea Vietii completa are si alte utilizari. daca suprapui o harta a Pamantului (dupa ce potrivesti scara corecta) peste Floarea Vietii completa, toate locatiile sacre, monumente etc., se vor afla la intersectia celor 6 cercuri. Imaginea de mai jos va permite sa va faceti o idee (imaginea 15).
Imaginea 15

Stonehenge si reteaua naturala de energie a pamantului

Vechiul cerc de pietre de la Stonehenge, simbolizeaza Floarea Vietii completa, modelul geometric hexagonal pe care este bazata reteaua natural-energetica a pamantului (vezi cele 3 imagini de mai jos):

Reteaua pamantului: invizibilul facut vizibil

O portiune a retelei pamantului, care invizibil inconjoara planeta, este parte a retelei pamantului si se bazeaza pe Floarea Vietii completa si pe hexagon/hexagrama. Diametrul primelor cercuri a fost calculat prin desenarea unei linii de la Orkney pana la Stonehenge (intamplator linia trece prin capela Rosslyn care este exact in mijloc). Toate siturile arheologice ale Europei (cercuri de piatra ce simbolizeaza Floarea Vietii) pot fi descoperite pe una dintre aceste linii. De asemenea, aceasta retea leaga toate acestesituri antice. Multe dintre aceste locatii sacre se afla la intersectia celor 6 cercuri.

Dansul planetelor

Orbita lui Venus si cea a Pamantului reprezinta un alt exemplu de geometrie sacra.


Imaginea arata proportiile orbitei Pamantului si celei a lui Venus (daca diametrul orbitei Pamantului este egal cu diagonala unui patrat, atunci orbita lui Venus ar incapea inauntrul acestui patrat, dupa cum este aratat in desen)

Imaginea de dedesubt a fost desenata cu ajutorul unui soft de calculator folosit pentru desen. Mai intai, sa desenam un patrat si doua cercuri, astfel incat unul este circumscris in patrat si altul este circumscris patratului. In mod ciudat, aceasta reprezentare arata proportia dintre orbitele lui Venui si a Pamantului. Apoi, sa desenam niste puncte egal departate pe fiecare cerc, reprezentand numarul de zile relativ orbitei (365 de puncte pentru orbita Pamantului di 225 de puncte pentru orbita lui Venus). Acum sa conectam pozitia orbitala a fiecarei planete, relativa fiecarei zile – alegand punctul de pornire acolo unde ambele planete sunt apropiate una de cealalta. Dupa ce repetati acest proces pentru 8 orbite ale Pamantului, liniile formeaza aceasta imagine extraordinara:

Imaginea (la scara) arata dansul lui Venus si al Pamantului  – fiecare linie fina ce conecteaza ambele planete de-a lungul timpului are nevoie de 8 orbite complete ale Pamantului si 13 orbite complete ale lui Venus.  Orbita Pamantului este lasata inafara desenului.

Copacul Vietii



Tree of Life

Copacul Vietii este unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale geometriei sacre. Structura copacului vietii este legata de invataturile sacre ale Kabalei evreiesti, dar poate fi gasita si in alte traditii cum ar fi cea a vechiului Egipt.
Copacul Vietii este explicat in Sefer Yetzira (“cartea Creatiei”). Cartea explica faptul ca, Creatia este un proces ce implica cele zece numere divine (sefirot) ale lui Dumnezeu Creatorul si cele 22 de litere ale alfabetului evreiesc. Cei 10 sefiroti impreuna cu cele 22 de litere constituie “cele 32 de carari” ale intelepciunii secrete.
Copacul Vietii este folosit ca simbol al unitatii si al iubirii.
Pendantul in forma de Copac al Vietii, formeaza o cheie catre creatia originara a lui Dumnezeu. Acest pandantiv se potriveste exact in Samanta Vietii si in Floarea Vietii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu